Acord col·laboració Leyton - Per reforçar els ajuts i desgravacions a la innovació

08/11/2021

Fa uns 12 anys que Parés i Aubia va posar en marxa el seu Departament d’Ajuts i subvencions i des d’aleshores han estat moltes les tipologies d’ajut en les que hem pogut recolzar als nostres clients a aconseguir aquell impuls tan preuat pels seus projectes, donant un servei  complementari a la resta de seccions de l’assessoria.

Ara en aquest moment de canvis, hem cregut adient donar un nou impuls a aquest departament. Sobretot per aprofundir en els ajuts basats en la innovació i tot el desplegament en forma de desgravacions fiscals que poden comportar. Cosa que els fa una bona eina de l’assessorament fiscal que volem que els nostres clients tinguin al seu abast, i de la ma de Parés i Aubia.  

Aquests ajuts tenen més complexitat que els que hem tramitat fins ara, requereixen del recolzament d’especialistes tècnics en innovació i de diferents sectors, per tal de poder valorar per una banda si les inversions i projectes poden acollir-se o no a aquest tipus de subvencions i si és així, elaborar la documentació per poder acreditar l’acompliment dels requisits establerts, com a acte previ a la desgravació que acabarem incorporant als impostos.

En aquest sentit pensem que hem buscat un bon company de viatge, l’empresa LEYTON. Especialitzada en aquest tipus d’ajuts, ja amb anys de recorregut, implantació internacional, però a la vegada amb un bon equip de tècnics propers, que sens dubte vindrà a enfortir el nostre departament d’ajuts i de retruc, el departament fiscal, per tal de donar un servei de primera línia als clients.

Heus aquí doncs la signatura d’aquest acord de col·laboració que us fem avinent, el qual ja hem començat a posar en pràctica amb alguns projectes, alhora que estem ben atents a tots els ajuts europeus, tan esperats com publicitats que segur podrem treballar amb el seu suport.

A la vostra disposició doncs des del nostre departament d’ajuts en coordinació amb el departament fiscal.

 

Marc Parés, Anton Aubia, socis de Parés i Aubia  i Rocio Caro, Responsable del Departament d’Ajuts.