EMPRESA

L’any de la Barcelona olímpica, l’Anton Aubia s’incorpora a l’assessoria en aquell moment denominada Culleré i Escoda, que ja tenia uns 15 anys de recorregut, concretament al DEPARTAMENT LABORAL, pocs anys després s’incorporarà el Marc Parés al DEPARTAMENT FISCAL.

El Sr. Culleré es jubila i a partir del 2007 comprem el despatx, constituïm Parés i Aubia Assessors d’Empresa i continuem amb els clients i l’equip existent, es potencien departaments com ajuts, jurídic i assegurances i es treballa amb la idea del SERVEI INTEGRAL A EMPRESES.

L’any 2010 arran de la crisis del sector de la construcció i general, ens plantegem de fer un canvi de rumb, sobretot en la gestió comercial, per la qual cosa contractem a un consultor en estratègia empresarial, l’Albert Pàmies, amb el qual recolzat pel Xaxier Plana i altres professionals, treballem en un PLA ESTRATÈGIC i un canvi organitzatiu del despatx.

L’any 2012 ja amb el rumb ben fixat, reorganitzats i amb un bon equip, proposem als consultors Pàmies i Plana que segueixin col·laborant amb Parés i Aubia i d’aquesta forma puguem ajudar estratègicament als nostres clients que ho puguin necessitar i si és el cas a altres empreses, encara no clients de Parés i Aubia amb SERVEIS D’ESTRATÈGIA EMPRESARIAL com els que nosaltres havíem utilitzat i implantat amb èxit i satisfacció.

Aquell mateix any 2012 ja fem un PLA DE FORMACIÓ EMPRESARIAL per parlar de temes d’estratègia empresarial i així fins ara, amb una mitjana de 25 tallers / cursos per abordar diferents aspectes relacionats amb la gestió empresarial, la millora de les organitzacions i el creixement dels equips, amb cursos de llarga trajectòria i impacte com el PdGE amb 14 edicions i més de 200 participants, o els tallers de productivitat amb el Berto Pena amb unes 16 edicions i més de 2.000 participants, amb molts tallers fets in-company amb empreses referència del territori.

L’any 2017 ens expandim a la zona del Tarragonès, a Salou i Vila-seca, adquirint el despatx RÀFOLS ASSESSORS de llarga trajectòria i implantació en aquella zona, cosa que ens permet un creixement important en clients, equip, àrea d’influència i activitats del SECTOR TERCIARI, que entraran progressivament a ser clients d’estratègia i de formació transformadora.

Amb la pandèmia vam passar a fer formació online, vam implantar el Moddle i el Teams amb continguts en xarxa i altres dinàmiques de treball.

Hem aconseguit resultats molt rellevants en PROJECTES D’ESTRATEGIA que ens han permès conèixer moltes realitats i créixer juntament amb els clients, potenciar, elaborar i redissenyar estratègies i eines per ajudar empreses i equips. Una gran satisfacció i molt d’agraïment per la confiança que tots aquests clients ens han fet.

Actualment, comptem amb un excel·lent equip de 35 professionals, oficines a Valls i Salou i considerem que, amb un bon bagatge, no som al final del camí, podem seguir millorant i ajudant a empreses i a empresaris. Si vols, podem anar junts.