ASSESSORIA OPERATIVA

Agustí López, consultor col·laborador de Parés i Aubia, publica un nou llibre ' Hablar en público en 4 pasos, un método basado en el viaje del Héroe'

Estem molt contents de compartir amb tots vosaltres que Agustí López, consultor col·laborador de Parés i Aubia, tot just acaba de publicar un nou llibre.

Es tracta de “Hablar en público en 4 pasos, un método basado en el Viaje del Héroe”, fruit de la seva experiència com a organitzador de TEDxTarragona. El llibre vol solucionar un problema molt freqüent en l'àmbit professional: es fan presentacions molt avorrides que no aconsegueixen connectar amb l'audiència. L'aplicació d'aquest mètode ofereix a l'orador una estructura i tècnica per a que la seva presentació no sigui una més.

En el llibre s'explica el mètode detallat pas a pas, amb exemples d'aplicació en el món d'empresa i referències a pel·lícules, llibres i sèries que tots coneixem. A més inclou, com no, exemples de xerrades TED que utilitzen l'estructura del Viatge de l'Heroi. Així, el llibre aconsegueix mostrar amb claredat i concreció com es pot portar a la pràctica el mètode.

Escrit conjuntament amb altres dos organitzadors d’events TEDx, Cristina Juesas i Robert Ferrer, el llibre es troba ja a les principals llibreries i plataformes en línea com Amazon, Casa del Libro o FNAC.

Professionals del departament Agustí López, consultor col·laborador de Parés i Aubia, publica un nou llibre ' Hablar en público en 4 pasos, un método basado en el viaje del Héroe'