ASSESSORIA OPERATIVA

Arriba la Convenció 2022

Per fi podem anunciar la tornada de la Convenció anual de Parés i Aubia & Ràfols Assessors, segurament la notícia que més ganes teníem de donar-vos.
 
I és que els darrers dos anys, plens de restriccions sanitàries, ens han impedit celebrar aquest esdeveniment tan esperat en el que volem aprofitar per veure’ us a tots amb persona i ja sense mascaretes a poder ser.
 
Però també en aquest temps el món ha canviat i algunes coses ja no poden ser com abans. Entre d’altres, la sostenibilitat del nostre planeta, que ja és una urgència i no podem fer com si res. 
 
Per això, aquest serà precisament l'eix que tractarem durant tota la convenció: la sostenibilitat empresarial.

I no volem centrar-nos exclusivament en els efectes del canvi climàtic, sinó en com nosaltres mateixos amb el dia a dia de la gestió de les nostres empreses ens podem alinear amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per l’ONU. 
 
Aquests objectius inclouen 17 àmbits de treball i són tot un repte per a les nostres organitzacions. El repte majúscul que tenim per davant necessita de tota la nostra atenció i, com no, del nostre compromís, del de tots plegats.
 
Volem que tots hi pugueu venir, ni que sigui un dia, per això en farem tres diferents sessions, en dies i espais diferents. Volem estar propers, tenir temps per compartir, poder parlar i gaudir d'aquest retrobament que durant la pandèmia en algun moment vam dubtar de si podríem repetir. Sens dubte la Convenció serà una bona ocasió per fer-ho plegats, en tenim ganes i volem encomanar-vos-les.
 
 
Sessions a les que podeu venir, inicialment inscripció en una d'elles i opcionalment a les altres dues: 
 
Sostenibilitat empresarial
Què podem aprendre del sector primari, agricultura i territori


12 de maig, a Valls.  Sala de la Cooperativa de Valls i La Licorera


Sostenibilitat empresarial
Què podem aprendre del sector secundari, industrial


26 de maig, al Pla de Santa Maria.  Antiga fàbrica tèxtil


Sostenibilitat empresarial
Què podem aprendre del sector terciari, hosteleria i turisme

9 de juny, a Vila-Seca.  Celler noucentista de Vila-seca


Horari dels tres dies: 16.00 a 20.00 hores.

Les tres trobades tindran els elements habituals de les nostres Convencions, xerrades i testimonis que t’inspiraran, segur, però també punts de trobada i contacte amb persones que, com tu, cada dia han de tirar endavant les seves empreses, amb musica, gastronomia i vins i caves de proximitat.

Hem preparat una presentació amb tots els detalls, horaris i informacions relacionades amb el contingut, aquí la pots descarregar.

Com assistir-hi?

Aquest any preferim fer un esdeveniment amb un format més íntim per poder aprofitar més la proximitat i el contacte, així que l’aforament estarà limitat a 150 persones.

Cada persona podrà, doncs, assistir a un dels tres events. Ara bé, et demanarem a la inscripció si voldries assistir a algun dels altres dies. Així que, si us plau, tria el dia que millor et vagi i, sobretot, el tema que més t’interessi.  
 
Com diem si en algun dels events queden places disponibles, tres dies abans ens posarem en contacte amb tu per oferir-te la possibilitat d'assistir-hi en cas que ho hagis indicat així a la inscripció.
 
 

Et demanarem, com els darrers anys, una petita contribució de 10 € que anirà íntegrament destinada a entitats socials. La teva ajuda en això també és una important contribució per moltes persones.


Fes la teva reserva fent click aquí.


https://bit.ly/PiA2022 

 
Si tens qualsevol dubte sobre la Convenció o alguna pregunta, estem a la teva disposició com sempre. Només cal que ens enviïs un missatge a la nostra companya Rocío Caro (
rcaro@paresiaubia.com) i estarem encantats d’atendre’t.

T’esperem!

Anton Aubia i Marc Parés

 

Professionals del departament Arriba la Convenció 2022