ASSESSORIA OPERATIVA

Celebrada ahir la demo: Piarmonik. Desenvolupament del teu model de negoci

Ahir dilluns 3 de maig va tenir lloc la formació online: Demo - Piarmonik. Desenvolupament del teu model de negoci

Les demos són sessions temàtiques monogràfiques en línia pensades per FOCALITZAR-SE EN TEMES MOLT CONCRETS per tal d’APROFUNDIR EN ELS SEUS ASPECTES PRÀCTICS.

Les demos estan dissenyades per VISUALITZAR L’EFECTE DE LA IMPLEMENTACIÓ D’UNA DETERMINADA EINA O METODOLOGIA, des d’una vessant funcional i operativa. Per tant, en aquest cas no es tracta tant de transmetre informació o coneixements, sinó de generar un ESPAI COMPARTIT DE REFLEXIÓ I APRENENTATGE COL·LABORATIU a partir de l’experiència d’un professional que plantejarà de forma molt pràctica els beneficis d’aplicar una nova tècnica, procediment o tecnologia, i la manera de fer-ho. Són sessions de 45 minuts, en grups reduïts que tinguin un interès  on l’expert farà un plantejament inicial d’uns 30 minuts seguit d’un debat. En diem DEMO perquè la nostra intenció és traslladar aquesta proposta que aquí us presentem a la vostra organització en tota la seva PROFUNDITAT i AMPLITUD, si ho veieu útil, adaptable i interessant, i a partir d’aquí fer una proposta adaptada a la vostra necessitat.

En aquesta sessió es va parlar de PIARMONIK: model i mètode de Parés i Aubia per la implantació de projectes d'estratègia.

Professionals del departament Celebrada ahir la demo: Piarmonik. Desenvolupament del teu model de negoci