ASSESSORIA OPERATIVA

Convenció 2019: Business & Sport

L'esport, aliat del rendiment professional i eix de qualitat de vida

La Convenció 2019 evoluciona i ho fa de la mà del món de l'esport i la salut.

El rendiment professional també es pot millorar a través dels nostres hàbits, especialment els relacionats amb la pràctica de l'esport, la nutrició i la salut.

Lloc: Centre esportiu Viding Sant Jordi ( Tarragona)

Celebrarem la Convenció a les instal·lacions de Viding Tarragona, un centre de referència esportiva a les nostres comarques. Però no només això sinó que hem col·laborat amb el seu equip de tècnics esportius per definir el programa de continguts.

Volem que aquesta Convenció et sigui inspiradora i que, sobretot, et doni eines concretes per millorar el teu benestar i el del teu equip de treball. Molts estudis científics ja han demostrat que estar millor físicament dispara el rendiment personal i professional

11.00h. Acreditacions i rebuda dels assistents

11.30h  Presentació dels Tallers

Continguts a la teva mida: tu tries

El primer bloc de continguts seran uns Tallers Simultanis que podràs tenir en el moment de confirmar la teva participació.

Primers tallers simultanis d'11:45 a 12:30 a escollir:

- Salut i benestar. Dra Pilar Ballestero. Doctora Mútua Universal Corporate. Què fan algunes empreses per millora la salut dels seus equips? Taller patrocinat per Mútua Universal

- Força mental. Xavier García. Entrenador de bàsquet i coach expert en equips i lideratge. Objectius, reptes, superació i repercussió laboral. Taller patrocinat per Cossetània Edicions

Segons tallers simultanis  de 12.45 a 13.30, a escollir:

- Planificació. Albert Camarasa. Professor Inef Lleida. L'ordenació de la feina i l'esport, eines tecnològiques. Taller patrocinat per Clínica Fisioquiros.

- Nutrició. Robert Bausells. Nutricionista de Viding. Claus per una vida saludable i d'alt rendiment. Taller patrocinat per Viding Fitness Center.

 

13.30 a 15.00h Dinar saludable - Networking

Volem compartir tots junts el temps del migdia amb els ponents, espais oberts amb un menú elaborat especialment per aquesta ocasió i disposar de temps per fer networking, signatura de llibres, fotos..

 

15.00 a 17.30h Community

Després de dinar tots junts mentre seguim fent xarxa donarem pas a l'espai Community on trobaràs entrevistes, vídeos i una taula rodona.

El conegut periodista Arcadi Alibés serà el conductor d'aquesta part. A més de la seva coneguda faceta com a periodista de TV3 i Catalunya Ràdio ha completat 138 maratons i va publicar el llibre Córrer per ser feliç el 2010.

Alibés ha estat el primer atleta en completar totes les maratons de les ciutat olímpiques.

Entrevista KH7 Sport. Josep M Lloreda. Per què al costat de l'esport?

Vídeo Messer i CBT. David Fernández. Com compaginar feina i esport amb èxit?

Reflexió Conjunta. Sobre salut, nutrició, planificació i força mental. Ponents dels tallers del matí

Conferència. Rafael Santandreu. Gaudir per tenir èxit: estratègia guanyadora

 

Aportació 10 euros

L'import de les entrades estrà destinat íntegrament a la Fundació Esclerosi Múltiple de les comarques de Tarragona, entitat que lluita per aturar l'impacte de l'esclerosi múltiple en la vida quotidiana de les persones i el seu entorn. Més informació clica aquí

Patrocinadors: Grup Micros, Caixa Bank i Tic Consulting

Espònsors: JPCP el Fornàs, Tallers domènech, Previntegral, Automatic Tarraco, Euroseguriber

Mitjans de comunicació i producció: Indicador, Equips d'Oficina Guivernau i més web

i amb el suport de Viding Fitness Center

 

Inscriu-te ara - places limitades

Professionals del departament Convenció 2019: Business & Sport