ASSESSORIA OPERATIVA

Parés i Aubia assisteix al dia mundial de l'esclerosi múltiple que va tenir lloc el dijous 30 de maig a Reus i fa entrega del donatiu que es va obtenir de les aportacions a la Convenció anual 2019

Parés i Aubia assisteix al dia mundial de l'esclerosi múltiple, celebrat a Reus, Mas Sabater, fundació FEM , el dijous 30 de maig i fa entrega del donatiu que es va obtenir, fruït de les aportacions rebudes de les entrades de la Convenció Anual 2019.

 Aquest acte es va celebrar amb pacients del Centre Neurorehabilitador de Reus i autoritats.  A la celebració, hi va participar l’alcalde de Reus, Carles Pellicer; l’alcalde de Vallmoll, Lluis Cusidó; l’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, la regidora Benestar Social de Reus, Montserrat Vilella i també  representants de la Fundació Privada Reddis, la Cambra de Comerç de Reus, Industries Teixidó, Cellers Unió Olis de Catalunya i la nostra participació, l’Assessoria Parés i Aubia.

Va obrir la cerimònia Alexandre Amorós Korotkov, que amb el seu violí, va interpretar dues peces: una clàssica i l’altre popular catalana. Els nanos de Reus, el xiquet i la xiqueta, van participar a l’acte repartint polseres i bolígrafs del Dia Mundial de l’Esclerosi Múltiple. També van repartir cartolines animant a tothom a no ser invisibles i a deixar un missatge escrit. Els missatges, alguns molt emotius, estan penjats al Centre Neurorehabilitador de Reus.

Durant el matí es van vendre bosses de la campanya “Posa color a la teva vida”, que havien estat pintades per persones amb EM i es va fer un aperitiu amb pastissos i coques. A més, tot el recinte es va engalanar amb flors gràcies al Garden els Pins.

 

 

Professionals del departament Parés i Aubia assisteix al dia mundial de l'esclerosi múltiple que va tenir lloc el dijous 30 de maig a Reus i fa entrega del donatiu que es va obtenir de les aportacions a la Convenció anual 2019