ASSESSORIA OPERATIVA

S'inicia la 12ª edició del Programa de Gestió Empresarial - PdGE

Destinat a professionals del món empresarial amb inquietud per ampliar o reciclar la seva formació i visió directiva de l'empresa.

Més de 150 persones ja han passat per l'experiència.

Ahir dimarts 15 d'Octubre es va iniciar la 12ª edició del Programa de Gestió Empresarial- PdGE. Aquest programa, en un format molt innovador i grups reduïts, pivota sobre tres eixos que fan que tingui un enfocament totalment pràctic i orientat a què els participants en treguin un profit  tangible i d’aplicació directa a la seva realitat empresarial en finalitzar el mateix, tant des d’un punt de vista personal com professional.

Els tres eixos del PdGE, són el “central” en el que es treballa sobre el seu model de negoci revisat a partir del CANVAS Business Model, i sobre el pla personal d’acció. L’eix de “continguts”, que disposa de sis mòduls formatius repartits en tres blocs temàtics, persones,clients i resultats.“ I un tercer eix de "reforç” consistent en sessions de coaching individual, una tutoria per fer un seguiment de tot el procés formatiu, i una sessió final de benchmarking amb directius consolidats d’empreses mitjanes – grans.

La durada total del programa és de 50 hores entre presencials i no presencials.


Consulta el vídeo promocional del PdGE - Programa de Gestió Empresarial

Professionals del departament S'inicia la 12ª edició del Programa de Gestió Empresarial - PdGE