ASSESSORIA OPERATIVA

Vídeos divulgatius sobre mesures laborals davant la crisis del Coronavirus

Són vídeos que hem preparat des del Departament Laboral, en els que de forma senzilla i més o menys estructurada, expliquem les diferents possibilitats que tenim per afrontar aquests dies crítics.

D’aquesta forma podeu tenir unes primeres idees per ajudar-vos a focalitzar cap a quines poden ser més adients a la vostra situació, podem donar una primera atenció ràpida i de forma lliure per part del client, ajudant-lo a pensar en possibles solucions,  i després ja entrarem a aprofundir amb el nostre assessorament professional i directe.

És una iniciativa que ens permetrà no haver de repetir els mateixos conceptes i a la vegada poder atendre moltes persones davant una problemàtica similar, en uns dies que son i seran molt difícils per tots, utilitzant noves tecnologies, innovant una mica el nostre servei també. Esperem que us ajudin.

 

Mesures laborals davant la crisis del coronavirus - Vídeo 01

 Com enfocar-ho i tipologia de mesures

Mesures laborals davant la crisis del coronavirus  - Vídeo 02

Mesures unilaterals per part de l’empresa

Mesures laborals davant la crisis del coronavirus  - Vídeo 03

Mesures que hem de prendre de forma acordada empresa i treballadors

 

 

Vídeos divulgatius sobre mesures laborals davant la crisis del Coronavirus:  ERO per Força Major i ERO per altres causes

Aquests dos nous vídeos, responen a les inquietuds sobre la regulació d’aquestes mesures laborals de la forma que les tenim avui, si més no per conèixer característiques, tràmits, efectes i alguns dubtes que generen a data d’avui.

Esperem que demà dimarts dia 17, a partir de la reunió del Consell de Ministres, treguin mesures d’ajuda i protecció a empreses i treballadors, tan pel que fa a qüestions de fons, com en la forma d’agilitzar els tràmits d’aquests expedients.  

Des del nostre departament laboral seguim treballant per atendre les vostres inquietuds, donant tota la informació disponible i anar prenent les mesures de forma personalitzada i adaptada a cada cas, en aquest moment complex, confús i tant canviant.

 

Mesures laborals davant la crisis del coronavirus - Vídeo 04

 Expedients de regulació d’ocupació de suspensió de contractes de treball (1)

Mesures laborals davant la crisis del coronavirus - Vídeo 05 

 Expedients de regulació d’ocupació de suspensió de contractes de treball (2)

 

Professionals del departament Vídeos divulgatius sobre mesures laborals davant la crisis del Coronavirus