ASSESSORIA OPERATIVA

Xerrada i demostració de l'aplicació pràctica del Big Data

Ahir dimarts 17 de setembre va tenir lloc la xerrada i demostració de l'aplicació pràctica del Big Data mitjançant la utilització de l'eina Qlik a les oficines de Parés i Aubia, de la mà del consultor associat Albert Pàmies.

 

Ideal per:

Gerents, caps de compra, directors comercials, caps de magatzem, controllers i directors financers. Dirigit a totes aquelles empreses que tinguin o treballin amb una quantitat important de dades i que vulguin extreure tot el seu potencial. Empreses de distribució, empreses de logística, empreses comercials, hotels,  víbers, etc… Volem utilitzar una eina que permetrà obtenir coneixement i millorar la rendibilitat del negoci per mitjà de l’anàlisi de les dades.

Contingut:

La demo es va portar a terme amb l'eina Qlik Sense Cloud.

Qlik Sense ajuda a descobrir coneixements . El motor associatiu reuneix totes les seves dades perquè els usuaris puguin explorar-se lliurement i descobrir noves connexions. La IA i les capacitats cognitives ofereixen suggeriments de coneixements, automatització i interacció conversacional, la qual cosa es tradueix en descobriments més importants i en un augment de l'alfabetització de dades. Una plataforma multicloud governada pot implementar-se de moltes formes diferents i és compatible amb tots els casos pràctics de BI.

Si voleu rebre més informació, contacteu amb nosaltres al telèfon 977600750 o mail info@paresiaubia.com

 

Professionals del departament Xerrada i demostració de l'aplicació pràctica del Big Data