Buscador per paraules:
1 Circulars trobades

Model 111 1T 2022

                                                                                   Abril 2022

Benvolgut Sr./a

Necessitem que ens informeu si durant el primer trimestre heu rebut factures de professionals per poder confeccionar el Model 111 del 1r Trimestre del 2022.

Si és així necessitem que ens feu arribar abans del dia 8 d’abril:

•         import de la base, 

•         import de la retenció i 

•         dades del perceptor (nif i adreça)

Hem penjat a la nostra web la plantilla de professionals (nou model Excel). La trobareu a l'apartat de circulars, a Laboral, en la secció de formularis, per tal de que la descarregueu, la complimenteu i ens la feu arribar a l'assessoria:

Us recordem que per les societats el termini per presentar i domiciliar aquest model finalitza el dia 15 d’abril del 2022 a l'estar obligades a fer la presentació per via telemàtica – càrrec dia 20- . Com que el dia 15 cau en divendres sant, l’últim dia per tal de passar-nos la informació per domiciliar el 111 serà el 14 d’abril a les 13:30 (a la tarda tindrem tancat).

Si en aquesta data encara no disposeu de les dades dels professionals, ens ho heu de comunicar i us informarem per tal de què demaneu l’NRC al banc per poder-ho presentar i pagar fins el dia 20 d’abril del 2022.

Us recordem que les retencions, no es poden ajornar, i que des ja fa uns trimestres els que s’han presentat han estat inadmesos, no tenint cap efecte dilatori de cara al recàrrec corresponent.

Si no podeu enviar-ho via e-mail, poseu-vos en contacte amb nosaltres per acordar i coordinar vies alternatives.

 

Oficina Valls

Email:  smartinez@paresiaubia.com

Oficina Salou i Vila-Seca

Email:  laboral@rafolsassessors.com

Departament laboral