Buscador per paraules:
1 Circulars trobades

Model 111 3T 2017

 

    

                                                                                                          Setembre 2017

Benvolgut Sr./a:

Necessitem que ens informeu si durant el tercer trimestre heu rebut factures de professionals per poder confeccionar el Model 111 del 3r Trimestre del 2017.  Si és així necessitem que ens les feu arribar abans del dia 06 d’octubre:

•         import de la base, 

•         import de la retenció i 

•         dades del perceptor ( nif i adreça)

Hem penjat la plantilla de reclamació de professionals per tal de que la complimenteu i ens la feu arribar a l'assessoria a:

- A la nostra Web a l'apartat de circulars

Us recordem que per les societats el termini per presentar i domiciliar aquest model finalitza el dia 15 d’octubre del 2017 a l'estar obligades a fer la presentació per via telemàtica – càrrec dia 20-  . 

Com que el dia 12/10 és festiu i el dia 15/10 cau en diumenge, l’últim dia per tal de passar-nos la informació per domiciliar el Model 111 serà el 13 d’octubre fins a la 13:30h (a la tarda tindrem tancat).

Si en aquesta data encara no disposeu de les dades dels professionals, ens ho heu de comunicar i us informarem per tal de què demaneu l’ NRC al banc per poder-ho presentar i pagar fins el dia 20 d’octubre  del 2017.

Us recordem que les retencions, no es poden ajornar, i que des ja fa uns trimestres els que s’han presentat han estat inadmesos, no tenint cap efecte dilatori de cara al recàrrec corresponent.

Us demanem que si no teniu professionals també ens ho comuniqueu responent als correus que us indiquem o bé per fax:

E-MAIL:  smartinez@paresiaubia.com

               cisern@paresiaubia.com     

FAX: 977612409

 

Departament Laboral